VOLG ONS

Pedicure behandelingen

Uw voeten verdienen aandacht! U staat er niet altijd bij stil, maar uw voeten dragen u door het leven. Overbelasting door werken, te intensief sporten of verkeerd schoeisel kunnen leiden tot zeer pijnlijke voeten. Logisch toch, dat extra zorg nodig is. Daarom is er de Provoet Medisch Pedicure!

Professionele verzorging van uw voeten helpt om klachten te verminderen en te voorkomen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak bij hinder van eelt, kloven, likdoorns of nagelproblemen. Het is beslist geen luxe om uw voeten te laten onderhouden door een pedicure.

Uiteraard ben ik aangesloten bij de belangrijkste branche vereniging Provoet en is regelmatige bijscholing een onderdeel van onze werkwijze. In mijn volledig ingerichte praktijk wordt gewerkt volgens de code van de voetverzorging.

Per 1 mei 2016 ben ik gediplomeerd en geregistreerd Medisch Pedicure. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om mijn praktijk op de 1e etage in huis te bezoeken, kom ik ambulant naar u toe. In Spaubeek worden geen reiskosten berekend, buiten Spaubeek wordt een kleine meerprijs berekend.

     

 

Basis pedicurebehandeling:

Deze basis behandeling houdt in: het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van klachten.

Bij deze basisbehandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage. Bij het plaatsen van nagelbeugels, het maken van ortheses, gelnagelreparatie worden extra kosten berekend.