VOLG ONS

Uitleg Voetreflexologie

Voetreflexbehandeling

Voetreflextherapie zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans komt, waardoor het zelf genezend vermogen optimaal aan het werk kan. Een voetreflexmassage duurt 45 - 60 minuten. Door de massage wordt het lichaam gestimuleerd om blokkades op te heffen en afvalstoffen af te voeren. Extra aandacht krijgen de punten die een verbinding hebben met organen of lichaamsdelen die niet goed functioneren. Door de massage wordt de werking van die organen gestimuleerd waardoor in het algemeen de klachten verminderen en/of verdwijnen. De eerste keer dat u komt zal ik een uitgebreide anamnese afnemen, om zo te komen tot een goede aanpak van de klacht. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Inmiddels zijn er veel ziektekostenverzekeraars die de behandelingen deels of geheel vergoeden.

  

Eerste afspraak:

Tijdens de eerste afspraak zullen we beginnen met een intakegesprek van 20-25 minuten.
Hierna komen, naast een aantal algemene gegevens, ook informatie over uw klachten aan bod.

Aansluitend volgt de eerste behandeling.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor iedereen, die voor het eerst een voetreflexbehandeling overweegt, geldt, dat er in eerste instantie vijf behandelingen nodig zijn om het lichaam aan te zetten tot herkenning en opruiming van blokkades. Hierna zal, in overleg, bekeken worden of er meer behandelingen nodig zijn, danwel de frequentie hiervan.

Voor klachten, die zich al langere tijd voordoen, zullen meer behandelingen nodig zijn dan voor klachten, die zich recentelijk voordoen.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt minimaal 50 minuten.
Alvorens de behandeling start, zullen we eerst uw ervaringen na de vorige behandeling bespreken.

Na de behandeling rust u nog even na en wordt afgesloten met een kopje thee of een glas spa blauw.

 

Voetenkaart

Van elke behandeling wordt een voetenkaart bijgehouden, waarop bijzonderheden vermeld worden.